Sunteţi superbe în fiecare zi!

Ce înseamnă frumuseţea? Are cineva un instrument pentru a măsura frumuseţea? Nu cred… O măsurăm doar prin ochii noştri, doar prin preferinţele noastre în materie de orice şi de multe ori tindem să vedem frumosul acolo unde, în fapt, el nu este.

Actualele timpuri ne învaţă că frumuseţea este idealul pe care îl vedem în pozele pline de Photoshop sau mai ştiu eu ce programe menite să creeze perfectul care, în fapt, nu există. Nu există femeia perfectă, nu există fiinţă perfectă pe acest pământ, iar goana după perfect nu face altceva decât să ne obosească foarte tare şi să ne creeze aşteptări departe de a fi îndeplinite.

Femeia frumoasă este femeia care învaţă să se accepte şi să se privească în oglindă prin realizările ei. Femeia frumoasă este femeia care are curajul să îşi ţină capul sus şi să fie mândră de realizările sale, mici, mari, sunt ale ei şi ar trebui să fie mândră de ea.

Nu lăsaţi stereotipurile să vă întunece frumuseţea şi feminitatea. Frumuseţea unei femei stă în gesturile care o caracterizează, în parfumul pe care îl lasă, stă în iubirea pe care o are pentru cei din jur. Frumuseţea stă în grija cu care îţi îmbrăţişezi părinţii, în grija cu care îţi strângi partenerul de mână, în grija cu care îţi înveleşti copilul. Frumuseţea stă în jurul tău, în zâmbetul tău atunci când reuşeşti să faci pe cineva fericit, stă în încercarea ta de a face lumea un loc mai frumos.

Frumuseţea înseamnă bunătate şi acceptare, înseamnă să te priveşti în oglindă şi să vezi cel mai frumos om de pe acest pământ, să vezi oglindirea sufletului tău. Un chip frumos nu acoperă un caracter urât. Nu există machiaj pentru acoperirea găurilor din suflet.

Niciodată nu am considerat frumuseţea un merit al cuiva, poate doar al genelor. Faptul că te naşti cu anumite trăsături nu îţi aduce niciun merit, dar ce îţi aduce merit este faptul că pui zilnic câte o cărămidă la fundaţia acestei lumi prin lucrurile mărunte pe care le faci.

Ziua în care înveţi să te accepţi exact aşa cum eşti şi încetezi să te blamezi pentru ceea ce nu eşti este ziua în care devii cea mai frumoasă.

Dragi doamne şi domnişoare să nu uitaţi că sunteţi superbe în fiecare secundă!