Domeniul Greaca sau locul în care privești mai mult spre orizont

În dorința de a fugi cât mai departe de aglomerație, de a căuta un moment de liniște, de multe ori căutăm o ieșire chiar și de o zi din zgomotul si agitația orașului.

În dimineața zilei de duminică după ce am deschis fereastra și am simțit parfumul de toamnă, după ce mi-am savurat cafeaua în răcoarea dimineții, am decis să dedic ziua unei locații în care îmi doream de multă vreme să ajung, Domeniul Greaca.

Când pășești în locație peisajul este atât de frumos încât preț de câteva minute îți dorești doar să stai să admiri împrejurimile.

Ce am simțit când am ajuns? Am simțit că în sfârșit pot privi de sus spre orizont fără să îmi sară în ochi vreun bloc, clădire de birouri, fără să aud vacarmul din trafic… fără să aud și fără să vad nimic… pur și simplu îți îneci privirea în acea întindere vastă și te bucuri de clipă.

In aer era miros de toamnă, dupa căldura toridă din zi, dupa ceasurile de prânz se simțea aerul de toamnă. Puteai să vezi cum natura se scutură de vară și lasă toamna să se așeze. În jur totul căpăta nuanța roșiatică a toamnei și mut de admirație nu îți rămânea altceva de făcut decât să privești și să admiri acest loc superb.

Pentru că poziționarea restaurantului este fabuloasă iar în timp ce aștepți servirea mesei privești necontenit spre orizont, simți doar că te afli în locul potrivit și în momentul potrivit. Gazdele sunt primitoare, îți zâmbesc mult și sunt gata să îți vină în ajutor pentru orice problemă întâmpini.

Mâncarea a fost servită excelent motiv pentru care am ales să nu servim doar prânzul ci și cina.

Ne-am bucurat de o zi de liniște la piscină și ne-am fi dorit ca ziua de duminică să aibe mai multe zile, sau timpul să treacă mai greu pentru a petrece cât mai mult timp acolo, înconjurați de splendoarea peisajului și de aerul îmbietor al toamnei.