O să vorbesc despre mine începând cu citatul care m-a inspirat toată viața și după care mi-am ghidat multe din acțiuni.

“Ceea ce legi tu aici pe pământ – se leagă și în ceruri.” – Constantin Brâncuși.

Am început să scriu din pasiune încă din școala generală însă viața mi-a închis porțile către această pasiune în ani. Venirea la București dintr-un oraș care a ajutat la scrierea multor pagini de umor și prea puține despre cele câteva valori și oameni exraordinari care au plecat de acolo sau care poate încă mai sunt acolo, Vaslui, a fost o răscruce de drumuri pentru mine.

Venirea în București mi-a dat foarte multe dar mi-a și luat și cred că aici se regăsesc mulți dintre cei veniți din provincie. În București am învățat că nu îți ajung 24 de ore, am învățat că lupți mereu cu timpul, am învățat că intri într-o tornadă de încercări și că din unele ieși ciufulit. Am învățat și învăț zilnic câte ceva de la marele oraș.

După cinci ani de tornade, încercări și regăsiri, pasiunea pentru scris și-a făcut din nou loc în viața mea și sunt extrem de norocoasă că pot să îmi exprim fiecare gând în scris fără să deranjez pe nimeni. De data asta scrisul a venit către mine, nu eu către el, printr-o colaborare cu o revistă online unde îmi doream și eu cândva să am numele scris micuț de tot într-un colț. Este vorba despre revista The One căreia nu pot decât să îi mulțumesc pentru simplul fapt că mă lasă să îmi aștern gândurile ori de câte ori simt.

Dacă ar trebui să mă descriu printr-un singur cuvânt, acela ar fi căutător. Toată viața am cautat… oameni, răspunsuri, soluții, timp, am căutat frumosul și încă îl caut în fiecare lucru care mă înconjoară. Iubesc animalele pentru că ele oferă iubire și loialitate necondiționat și oamenii care încă mai pot demonstra că frumusețea sufletului revarsă prin fiecare por al pielii. Iubesc oamenii care zilnic prin puținul pe care îl fac vor să construiască o lume mai bună pentru cei ce vin din urmă.

Îmi doresc ca fiecare cititor al acestei pagini să se regăsească măcar într-un singur articol dacă nu în mai multe și împreună să călătorim prin lumea cuvintelor și a experiențelor. Într-un secol al vitezei vă mulțumesc pentru timpul vostru!